Αλουμινοκατασκευές

 
Αλουμινοκατασκευές
Τάνκας Νικόλαος Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κάγκελα - Παράθυρα - Ρολά - Θωρακισμένες Πόρτες - Ειδικές Κατασκευές Σαλαμίνα Αττική

Η εταιρεία του κυρίου Τάνκα Νικόλαο βρίσκεται στην Αττική στην περιοχή της Σαλαμίνας, επί της οδού Πολυχρόνη Λεμπέση 88. Αντικείμενο εργασιών μας είναι οι μεταλλικές κατασκευές, ενώ δραστηριοποιούμαστε τόσο στο χώρο του αλουμινίου, όσο και στο χώρο του σιδήρου, καθως επίσης και στις κατασκευές με inox.
Η εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας που εδρεύει στη Σαλαμίνα, ασχολείται με το αντικείμενο των αλουμινοκατασκευών εδώ και πολλά χρόνια.
Αναλαμβάνουμε κατασκευές σε παντός είδους κτίρια, οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία κλπ.
Οι κατασκευές μας διακρίνονται για την ποιότητά τους, την αισθητική τους, την λειτουργικότητά τους και την μεγάλη τους αντοχή στο χρόνο.
Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ανοδιωμένου αλουμινίου μπορούμε να σας προσφέρουμε κάγκελο, κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, πέργκολες, υψηλής αντοχής και αισθητικής με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε.Απευθυνθείτε σ'εμάς:
για οποιαδήποτε κατασκευή χρειάζεστε, καθώς σας προσφέρουμε άμεση και δωρεάν μελέτη - εκτίμηση του χώρου σας.