Κεραμοσκεπές

 
Κεραμοσκεπές
Τάνκας Νικόλαος Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κάγκελα - Παράθυρα - Ρολά - Θωρακισμένες Πόρτες - Ειδικές Κατασκευές Σαλαμίνα Αττική

Η εταιρεία του κυρίου Τάνκα Νικόλαο βρίσκεται στην Αττική στην περιοχή της Σαλαμίνας, επί της οδού Πολυχρόνη Λεμπέση 88. Αντικείμενο εργασιών μας είναι οι μεταλλικές κατασκευές, ενώ δραστηριοποιούμαστε τόσο στο χώρο του αλουμινίου, όσο και στο χώρο του σιδήρου, καθως επίσης και στις κατασκευές με inox. Η εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε  την μελέτη, την κατασκευή και τη συντήρηση κεραμοσκεπής με παντός είδους κεραμίδια. Σας προτείνουμε λύσεις για την κατάλληλη κατασκευή και διαμόρφωση του επαγγελματικού ή του ιδιωτικού σας οικήματος.
 
Η κατασκευή της κεραμοσκεπής γίνεται κατά κύριο λόγο από ξύλινη βάση και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι ποικίλα. Προστατεύει το οίκημα μας από τη βροχή, το χιόνι, την υγρασία και τη θερμότητα του ήλιου. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κεραμοσκεπές σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εξοχικά, ξενοδοχεία, εκκλησίες, αποθήκες και όπου αλλού μας ζητήσετε.

 Απευθυνθείτε σ'εμάς:
για οποιαδήποτε κατασκευή χρειάζεστε, καθώς σας προσφέρουμε άμεση και δωρεάν μελέτη - εκτίμηση του χώρου σας.