Σιδηροκατασκευές

 
Σιδηροκατασκευές
Τάνκας Νικόλαος Αλουμινοκατασκευές - Σιδηροκατασκευές - Κάγκελα - Παράθυρα - Ρολά - Θωρακισμένες Πόρτες - Ειδικές Κατασκευές Σαλαμίνα Αττική

Η εταιρεία του κυρίου Τάνκα Νικόλαο βρίσκεται στην Αττική στην περιοχή της Σαλαμίνας, επί της οδού Πολυχρόνη Λεμπέση 88. Αντικείμενο εργασιών μας είναι οι μεταλλικές κατασκευές, ενώ δραστηριοποιούμαστε τόσο στο χώρο του αλουμινίου, όσο και στο χώρο του σιδήρου, καθως επίσης και στις κατασκευές με inox. Η εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
Με μέριμνά μας την ποιότητα και την προσωπική επαφή με τον πελάτη κατασκευάζουμε για εσάς με τέχνη και μεράκι όλων των τυπων τις σιδηροκατασκευές:
  Κάγκελα
  Πόρτες
  Σκάλες (εσωτερικές & εξωτερικές)
  Στέγαστρα
  Πέργκολες
  Σιδεριές - Ασφάλειες
  Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές
 
Αφού ακούσουμε τις επιθυμίες σας και εξετάσουμε τις ανάγκες του χώρου σας, ξεκινάμε με την μελέτη και τον σχεδιασμό. Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή και την τοποθέτηση της σιδηροκατασκευής στο χώρο σας. Μπορείτε να επιλέξετε ότι χρειάζεστε για τον χώρο σας και εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε εις πέρας, στοχεύοντας πάντα σε ένα άψογα αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα. Οι δυνατότητες μας συνάδουν με τη σύγχρονη τεχνολογία και αρχιτεκτονική, έτσι ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι άρτιο κατασκευαστικά και ποιοτικά, αλλά και να ταιριάζει άψογα με το στιλ του κτιρίου σας. Απευθυνθείτε σ'εμάς:
για οποιαδήποτε κατασκευή χρειάζεστε, καθώς σας προσφέρουμε άμεση και δωρεάν μελέτη - εκτίμηση του χώρου σας.